www.dagrofa.dk
Ny bruger
Registrer brugernavn og kodeord
 
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes (*)

Brugernavn:

 *

Adgangskode (*):  *
Gentag adgangskode:  *


(*) Vælg en sikker adgangskode, som indeholder min. 8 tegn og er en kombination af store og små bogstaver samt min. to tal.
Erklæring om håndtering af personoplysninger
 
Dagrofa aps og tilhørende datterselskaber er forpligtet til at overholde gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige oplysninger.

Således vil personlige oplysninger, som du indtaster blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til de formål, der er beskrevet nedenfor.

Formålet med at indsamle personlige oplysninger er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

Du kan vælge at registrere dine personlige oplysninger uden at ansøge om en bestemt stilling, eller du kan vælge at registrere dem i forbindelse med en ansøgning om en bestemt stilling. Hvis du giver din tilladelse hertil, kan vi endvidere gemme dine personlige oplysninger, med henblik på at kontakte dig på et senere tidspunkt, hvis dine kvalifikationer matcher et rekrutteringsbehov, vi har.

Hvis du, i forbindelse med registrering af dine personlige oplysninger, også har valgt at oprette et login, så kan du til enhver tid gennemse dine gemte personlige oplysninger. Du kan således til enhver tid redigere, opdatere eller slette dine oplysninger. Såfremt du ikke har opdateret dine personlige oplysninger i 6 måneder, vil de blive slettet fra CV-databasen. Du vil få en reminder pr. mail inden dette sker.

  Jeg accepterer vilkår for anvendelse *