Dagrofa jobbank - for medarbejdere der er opsagt i forbindelse med lukningen af KIWI-kæden

I forbindelse med lukningen af KIWI-kæden tilbydes du som opsagt medarbejder, at du kan registrere dine personlige oplysninger i en jobbank.

Hvis du vælger at gøre dette, så har vi lettere adgang til din profil, så vi kan matche dine kompetencer og jobønsker overfor evt. ledige jobs i andre dele af Dagrofa koncernen.
 
På denne måde ønsker og håber vi på, at vi kan hjælpe så mange medarbejdere som muligt videre til andre jobs i koncernen.
 
Hvis du er interesseret i denne mulighed, skal vi bede dig registrere dine personlige oplysninger i denne jobbank. Dette gør du via linket "Ansøg her" nedenfor.
 
Jobbanken er oprettet til netop de medarbejdere, der er ramt af lukningen af KIWI-kæden.
 
BEMÆRK:
Vi vil gerne gøre tydeligt opmærksom på, at de personlige oplysninger, der bliver registreret i denne jobbank også kan blive videregivet til andre virksomheder, der måtte have behov for at ansætte medarbejdere. Dette accepterer du, hvis du klikker videre for at indtaste dine oplysninger.
 
Jobbanken vil være aktiv i 3 måneder indtil udgangen af juli måned. Herefter vil alle oplysninger i jobbanken blive slettet - i henhold til persondataloven.
Ansøgningsfrist: 31-07-2017
Arbejdssted: Hele Danmark
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa koncernen omsætter for ca. 18,6 milliarder om året og beskæftiger ca. 14.500 ansatte.

Koncernen har tre forretningsområder; detail, grossist og foodservice. Indenfor detail er der profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-køb. Dagrofa Logistik er vores grossistforretning og er Danmarks største. Foodservice Danmark sælger fødevarer til kantiner, kiosker, cafeer og hoteller og er førende på markedet.