Projektkoordinator

For os er markedets bedste projektkoordinator én person der brænder for at skabe værdi for forretningen ved at skabe et højt drive på projekter! En person som kan forene menneskelig forståelse og sund fornuft med god forretningsmæssigt indsigt, og som samtidig bevarer et godt humør. 

Vi leder efter ægte engagement og stærke kompetencer hos vores nye projektkoordinator! Du vil blive omdrejningspunktet for en bred pallette af opgaver og projekter, som spænder fra mindre proces optimerings opgaver til større investerings- og IT projekter. Derfor er det vigtigt at du har en indstilling som siger, at ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor, til at få din fulde opmærksomhed.

Som projektkoordinator vil du skulle bevæge dig rundt på mange niveauer i organisationen, såvel internt i på Vejle terminalen som tværgående i Dagrofa Logistik. Nogle projekter vil skulle løses med lederteamet og terminalens medarbejdere mens andre vil skulle løses med kolleger fra andre terminaler eller fra salgsdivisionen. Det er derfor vigtig at du frit og ubesværet bevæger dig i de forskellige fora og at du evner at kommunikerer tilsvarende.

I jobbet skal du jonglere med flere roller: du skal være projektleder på nogle projekter samtidig med at du skal være projektdeltager i andre mere tværvendte projekter. Derudover skal du til vejebringe overblik over projektporteføljen og skabe fundamentet for korrekt indsatser og prioriteringer.

Du bliver en del af en koncern, hvor der er fokus på vækst, og for dig betyder det, at der i dine leverancer vil være fokus på kvalitet, effektivitet og en høj grad af kreativitet i din tilgang til løsning af opgaverne samtidig med, at du sikre det gode samarbejde omkring løsningerne. Det er vigtigt at du genkender dig selv i dette da vi i Dagrofa tror på, at ”du er det, du leverer”

Stillingen er centralt placeret hos vores logistikchefen for friskvare terminalen i Vejle og vil indgå dennes ledergruppe   

Du vil møde klare forventninger til dine løsninger og dine resultater, og din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs og kompromisløs med det du laver samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere får en god oplevelse i kontakten med dig. Vi forventer, at du kender din afdelings mål og ved, hvordan du bidrager hertil. Du får sparring og udviklende feedback undervejs, og når du skaber resultater, anerkender vi det. Når vi siger, at der forude venter ansvar og udviklingsmuligheder – så mener vi det.

Vi har høje forventninger til dig

Det bedste udgangspunkt for at kunne blive en succes i jobbet som projektkoordinator, er at du har erfaring fra tidligere jobs med projektledelse. Måske har du endda en baggrund eller erfaring fra et projektkontor? Ideelt set har du også erhvervet dig erfaringer fra LEAN værktøjskassen og har vist at du kan omsætte dette i optimerings øjemed.

Du har gennem din erfaring også oparbejdet kompetencer indenfor god kommunikation, dvs. du har let ved at skabe tillid og få den gode dialog. Du møder kollegerne med et smiler og bruger din humor intuitivt.

Som person er du proaktiv og venter ikke på, at andre sætter dig i gang - du kan selv. Når situationen tilspidses er du den, der holder hovedet koldt og bevare fatningen og ikke lader det gå ud over kvaliteten i dine løsninger og deadlines i dine opgaver.

Din uddannelse er ikke det vigtigste, måske er du professions bachelor eller produktionsingeniør? Måske er du cand. merc.? Du kan også være oplært i praktikkens ”skole” og suppleret med en projektleder uddannelse. Det er derimod vigtigt at du har flair for IT – måske kender du SAP og WMS Sattstore, og at du behersker projektledelsesværktøjer og optimeringsværktøjer fra LEAN verdenen.  

Stillingen er en fuldtidsstilling og placeret i Vejle, dog med lejlighedsvise arbejdsdage i enten Herning eller Ringsted.  

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder

I Dagrofa venter cirka 6000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. 
Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen.

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Vores virksomhedsstørrelse gør, at dine karrieremuligheder er store. Du har mulighed for at dygtiggøre dig inden for alle områder i detailleddet - et specifikt vare- og fagområde, som specialist i baglandet eller som leder. 

Vi indkalder så snart vi ser en spændende kandidat, så skynd dig! Sidste frist for ansøgning er d. 28/7.

Du kan kontakte Logistikchef Gert Thomsen på 7233 2773, hvis du ønsker at høre mere om jobbet.

Stillingen søges via linket i opslaget eller: www.dagrofa.dk og via fanen ”Søg job i Dagrofa 

Ansøgningsfrist: 28-07-2017
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Vejle
Kontaktperson:
Gert Thomsen
Mobil: 7233 2773
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab. Vi leverer ikke blot dagligvarer til Dagrofas egne kæder, men vi er også totalleverandør til en række kiosk- og conveniencekunder samt andre supermarkedskæder i både Danmark og på eksportmarkeder.

Vi råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

Dagrofa Logistik er en værdiskabende samarbejdspartner med mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger. Vi har strategisk placerede lagre i Vejle, Herning og Ringsted, hvor cirka 500 dedikerede medarbejdere hver dag kæmper for at levere de bedste fødevareoplevelser.