Souschef

Souschef søges til ”Min Købmand Sallerup” i Lundby.

Vi er et land supermarked med ca. 350 m2 salgs areal. Vi har en tank BONUS på parkeringspladsen. Vi har en stor varetur, vi køre 3 dage om ugen. Vi ligger midt mellem Vordingborg og Næstved, og der er 10 km. til nærmeste konkurrent. 

Drømmer du om at være med til at styre en butik, som var det din egen butik, så har du chancen her.
Købmanden ønsker at få en medarbejder mere i butikken, som vil tage ansvar og være med til at sparre og drive vores lokale butik.

Om os

Vi har pt. 17 ansatte, som alle skal være glade for og stolte over deres arbejdsplads, hvilket er både købmandens og souschefens ansvar. Vi vil gerne være kendte for at have medarbejdere som er medspillere i lokalsamfundet, som kender vores kunder og vi tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem.
Hos os er service en del af vores natur og det skal vores kunder kunne mærke.

Din opgave

At sikre et fornuftigt vareudvalg, god kvalitet og altid friske varer, så kunderne får lyst til at komme igen. Du interesserer dig for fødevarer og kunder og du er ikke bange for at gå forrest. 

Der vil være en stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at kunne prioritere og planlægge din tid. Du er udadvendt og har en naturlig udstråling, som gør det nemt for dig at vejlede kollegaer. Du får mulighed for at arbejde i en butik hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning, for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Fagligt er du fra detailbranchen og det vil være et stor plus, hvis du har erfaring eller interesse for ledelse.

Du tilbydes et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, med gode arbejdsforhold og personalegoder.

 

Lyder det spændende så send en ansøgning via linket i bunden senest 23. juli 2017

Yderligere oplysninger ved henvendelse til Lars Andersen på tlf. 55382332.

Ansøgningsfrist: 23-07-2017
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Lundby
Kontaktperson:
Lars Andersen
Telefon: 55382332
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
KøbmandsHuset rummer ca. 550 butikker fordelt på SPAR, Min Købmand og Let-Køb, som tilsammen udgør Danmarks største samling af selvstændige købmænd, og har en årlig omsætning på ca. kr. 10 mia. Her udnyttes det bedste fra to verdener. Lokal forankring, nærhed og dygtigt købmandskab kombineret med kapitalkædens styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift.