Økonomielev

Gør forskellen - som økonomielev hos Dagrofa

Du står overfor et afgørende uddannelsesvalg. Du ved, at din første arbejdsplads får afgørende betydning for din videre karriere. Du er ambitiøs og målrettet. Du er serviceminded og struktureret og kan bidragetil en professionel opgaveløsning af høj kvalitet til vores forretning.

Du ansættes i en af Danmarks største virksomheder indenfor fødevarer. En virksomhed med ambitioner om vækst og en klar strategi for eksekvering. Vores nye elev bliver en del af forretningens Fælles Service Center i Ringsted. Du får en bred kontaktflade og en stor indsigt i regnskabsopgaver henvendt mod vores kæder MENY, SPAR, Min Købmand, LET-KØB og vores grossistforretning Dagrofa Logistik.

Den rette hylde i Dagrofa

Du bliver en del af en afdeling med 26 kolleger fordelt på 5 afdelinger med hvert deres speciale, hvorfor din uddannelse vil blive struktureret i en turnus mellem fakturamodtagelse, fakturakontrol, debitor, kreditor samt finans. Du får derfor mulighed for at finde dit interesseområde inden for økonomi og udvikle dine kompetencer yderligere i den sidste del af uddannelsen.

Lige nu søger vi

En økonomielev til vores 2-årige uddannelse, hvor du har mulighed for at kombinere praktisk arbejde med sjove og lærerige skoleophold. Med en elevuddannelse fra Dagrofa får du ikke kun et stærkt springbræt til din videre karriere – du får mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor mange forskellige områder.

Du bidrager til Dagrofas vækst ved at være serviceminded og omhyggelig, hvilket kan ses i din opgaveløsning og din evne til at følge opgaver til dørs, og trives i en verden, der er under konstant forandring. Som person er du struktureret og systematisk, har øje for detaljer og brænder for økonomifaget.

For at blive elev skal du have afsluttet det merkantile grundforløb med EUX, HG eller EUD Student (HHX/STX/HTX med efterfølgende 5-10 ugers forløb på handelsskolen).

Du kan gå hele vejen

Har du engagementet, evnerne og motivationen, har du gode muligheder for at gå hele vejen. Med en elevuddannelse i bagagen har du et stærkt fundament for din videre karriere. Måske tager din interesse og engagement dig videre til helt nye højder? Med en elevplads i Dagrofa har du rig mulighed for at finde din rette hylde.

 

Ansøgningsfrist: 19-08-2017
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Ringsted
Kontaktperson:
Heidi Bøtcher Sørensen
Telefon: +45 72332307
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa koncernen omsætter for ca. 18,6 milliarder om året og beskæftiger ca. 14.500 ansatte.

Koncernen har tre forretningsområder; detail, grossist og foodservice. Indenfor detail er der profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-køb. Dagrofa Logistik er vores grossistforretning og er Danmarks største. Foodservice Danmark sælger fødevarer til kantiner, kiosker, cafeer og hoteller og er førende på markedet.