Kasseassistenter

Kasseassistenter til MENY i Valby, deltid og fuldtid søges

MENY i Valby søger kasseassistenter, der skal være med til at sikre at vores gæster får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice. Vi søger kasseassistent til både fuldtid og deltid.

Minimumsalder er 15 år.

Du vil blive en del af en butik i udvikling, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Vi holder af mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad

I MENY er vi passionerede. Vi er til for madelskere, og vi ved, at det kræver friske varer og ny inspirationen på menuen – hver dag. Vores personale er faguddannet, og vores medarbejdere er ikke blot medarbejdere, de er MADarbejdere.

Vi er netop nu i færd med at gennemføre branchens mest omfattende uddannelse og træningsforløb for alle medarbejdere i vores butikker, og vi er stolte og ambitiøse - meget ambitiøse.

Det er derfor, at MADarbejdere arbejder hos os – og ikke noget andet sted.

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste fødevaremarked? Så er du måske den vi søger.

Du vil som kasseassistent være den sidste vores kunder møder i butikken, hvorfor det er vigtigt du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition, men der kan være tale om hjælp i andre afdelinger med eksempelvis vareopfyldning.

Du:

  • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  • Er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning
  • Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem

Vi tilbyder:

  • Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
  • Gode arbejdsforhold og kolleger

Synes du ovenstående lyder spændende så send en ansøgning via linket her på siden, og uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Ansøgningsfrist: Snarest
Tiltrædelse: juli og august
Arbejdssted: Valby
Hjemmeside: http://www.meny.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.