Marketingkoordinator til projektansættelse

Dagligvarekæden SPAR er i rivende udvikling, og hen over efteråret skal vi åbne 25 nye SPAR butikker i Danmark. Vil du være med til at udvikle og eksekvere markedsføringen af disse 25 åbninger, så er jobbet her.

Vi søger en ny glad kollega til marketing teamet, så er du måske lige blevet færdig med din uddannelse som cand merc., inden for marketing, virksomhedsøkonomi, kommunikation el.lign. så kunne dette måske være noget for dig?

Vi vil gerne være med til at give dig den første erfaring inden for div. Markedsførings discipliner, så vi forventer ikke at du har den største erfaring.

Du får ansvaret for følgende:

 • Planlægning, gennemførelse og udvikling af marketingaktiviteter
 • Operativt ansvar for udarbejdelsen af reklameaktiviteter
 • Styring og koordinering af eksterne samarbejdspartnere, mediebureau og reklamebureauer
 • Tværgående koordination imellem forskellige afdelinger
 • Ad hoc. Opgaver i afdelingen

Vi forventer, at du:

 • Har en afsluttet uddannelse inden for marketing, virksomhedsøkonomi, kommunikation el.lign.
 • Udviser engagement og kan arbejde selvstændigt og målrettet
 • Du er struktureret, kan overholde deadlines, samt have mange bolde i luften
 • Er kommunikativt stærk og teamorienteret
 • Du er udadvendt, har empati og kan tale med folk på alle niveauer i en virksomhed.
 • Du er humørfuld, kreativ, glad og har en positiv tilgang til opgaverne
 • Det gør ikke noget hvis du har en digital forståelse og indsigt i SoMe
 • Er fortrolig med MS-Office programmerne

 

Dit nye job ligger i Ringsted, hvor du bliver en del af SPARs marketingafdeling på 4 personer. Vi har en uformel og sjov hverdag, hvor vi har fokus på målet og løfter i fællesskab

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder

Dagrofa venter cirka 7000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 500 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

Du kan desuden se frem til et tæt og professionelt samarbejde med de øvrige kollegaer i kædernes marketingafdelinger, Dagrofa analyseafdeling, mediebureau samt reklamebureauer.  Du får en enestående chance for at suge viden om samt erfaring til dig fra en branche, der er midt i en spændende transformation hvad angår markedsføring. Virksomheden er stor og ligeledes er dine faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Du kan kontakte HR Business Partner Mette Marie Dragsdal på 72332312 eller efter uge 30 marketingchef Kim Scheuer Nielsen på 41 99 32 29, hvis du ønsker at høre mere om jobbet. Ansøgningsfrist er den 6. august , men vi vil løbende evaluere samt indkalde kandidater til samtale.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 06-08-2017
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Ringsted
Kontaktperson:
Kim Scheuer Nielsen
Telefon: 41993229
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa koncernen omsætter for ca. 18,6 milliarder om året og beskæftiger ca. 14.500 ansatte.

Koncernen har tre forretningsområder; detail, grossist og foodservice. Indenfor detail er der profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-køb. Dagrofa Logistik er vores grossistforretning og er Danmarks største. Foodservice Danmark sælger fødevarer til kantiner, kiosker, cafeer og hoteller og er førende på markedet.