Min Købmand Hunderup-Sejstrup søger en kundeglad salgsassistentelev

Vil du være en del af en butik, som er en aktiv del af lokalområdet?

Vil du have en hverdag, hvor det er sjovt at gå på arbejde?

Vil du have en hverdag hvor du kan tage ansvar og med gode karrieremuligheder?

Så er jobbet som salgsassistentelev hos Min Købmand Hunderup-Sejstrup det helt rigtige for dig. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste service og du vil få en vigtig rolle i den forbindelse. Hvis du trives i en travl hverdag, hvor du har kontakt med mange kunder og kan du lide variationen i en dag med mange forskellige opgaver så er Min Købmand lige noget for dig.

I Min Købmand er vi tættere på hverdagen. Det vil sige, at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. Min Købmand er det lokale indkøbssted og det betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem. Hos os er service en del af vores natur og det kan vores kunder mærke. Som salgsassistentelev skal du være med til at sikre, at butikken hele tiden fremstår indbydende og salgsklar. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der hele tiden er behov for udvikling og nytænkning for at sikre, at vores kunder får den bedste velkomst i butikken.

Branchens bedste elevuddannelse og et godt netværk

Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores elevuddannelse. Vores elever bidrager med ny viden og yder en vigtig indsats, derfor har vi fokus på dig og din uddannelse.  Vi har et tæt samarbejde med erhvervsskolen og på hvert skoleophold møder du interne undervisere fra hele Dagrofa.  Elever fra kæderne SPAR, KIWI og Min Købmand vil gå på skole sammen og du lærer derfor kolleger fra andre kæder at kende og får et netværk, som du kan bruge både under og efter din elevtid.

Det siger en tidligere elev om uddannelsen:

”At være elev i Dagrofa er udfordrende – på den gode måde. Du får lov til at prøve ting af på en alsidig uddannelse. Jeg har i løbet af uddannelsen mødt folk fra hele koncernen og fået stor indsigt hele Dagrofa og ikke kun min egen butik. En virkelig fed del af uddannelsen har været at få lov til selv at styre en butik i en uge. Det har været meget udfordrende og virkelig lærerigt.” Fie Andersen, tidligere elev i Dagrofa.

Hvad skal der til?

For at starte på uddannelsen skal du have:

  • Færdiggjort en HG2, GF2 eller en HHX, HTX/HF/STX suppleret med et 5-10-ugers suppleringsforløb fra handelsskolen
  • Lyst til at arbejde i butik og have daglig kundekontakt
  • Mod på en hverdag med fuld fart på og masser af udfordringer

Og så skal du have mod på at engagere dig i din butik og din uddannelse:

”Mit råd til kommende elever er at vise engagement og interesse – en salgsassistentuddannelse er noget du tager ikke noget du får. Jeg har valgt ledelsesretningen og det har været hårdt, men det er det hele værd.” Fie Andersen, tidligere elev i Dagrofa.

En uddannelse af høj kvalitet

Uddannelsen som salgsassistentelev tager 2 år, hvor du veksler mellem skolen og butikken. Skoleophold foregår i Randers, hvor vi samler alle vores salgsassistentelever for hele koncernen. Du er i skole 9 uger i løbet af din elevtid og resten af tiden er du i butikken, hvor du udvider og udvikler den viden, du får på skolen. Under din uddannelse bliver du undervist af specialister, som sikrer en god kobling mellem teori og praksis samt fokus på din personlige og faglige udvikling.

Efter de første 3-4 moduler deles eleverne op på 3 retninger: koncept; salg og vækst; ledelse. Du får dermed mulighed for, at tage en uddannelse, hvor du kan for at specialisere dig inden for den retning som giver bedst mening for dig. Ud over fagprøven afslutter du din elevtid med eksamen i et akademifag på 10 ECTS point afhængigt af, hvilken specialisering du er på. Så er du allerede godt på vej til at tage en akademiuddannelse.

Din karriere
Efter endt uddannelse er du kvalificeret til et job som salgsassistent i en af vores mange butikker. Her kan du bl.a. få ansvaret for en eller flere afdelinger. Du har som udlært salgsassistent gode muligheder for at efteruddanne dig til f.eks. mellemleder eller souschef.

Vil du være vores nye elev, så send en ansøgning via nedenstående link, hvor du skriver hvorfor du passer ind hos os.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Varierende arbejdstider
Arbejdssted: Hunderup
Kontaktperson:
Anna Grethe Lønne Madsen
Telefon: +45 75173501
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
KøbmandsHuset rummer ca. 550 butikker fordelt på SPAR, Min Købmand og Let-Køb, som tilsammen udgør Danmarks største samling af selvstændige købmænd, og har en årlig omsætning på ca. kr. 10 mia. Her udnyttes det bedste fra to verdener. Lokal forankring, nærhed og dygtigt købmandskab kombineret med kapitalkædens styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift.