Intern Revisor til RegnskabsService

Dagrofa vækster fortsat, og vi ser en positiv udvikling i vores butikker

I Dagrofa stiller vi skarpt på vækst og performance - og det kan du mærke. Der er højt til loftet, du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den. Der er ikke langt fra ide til handling, og du får et fagligt netværk af kollegaer og sparringspartnere, der vil det samme som dig. I Dagrofa har vi fælles mål.

RegnskabsService er et tilbud om overtagelse af bogholderistyringen for de selvstændige købmænd i Dagrofa koncernen. Dette betyder i praksis, at RegnskabsService overtager en stor del af det administrative arbejde i butikken og sikrer, at købmanden har et optimalt overblik over sin regnskabsmæssige status i butikken. RegnskabsService beskæftiger i dag 48 medarbejdere, der varetager regnskaber for mere end 200 købmænd. Regnskabsservice har til huse i vores lokaler på Fyrrevej i Herning.

Som Intern Revisor bliver du en vigtig sparringspartner for afdelingschefen. Du bliver en stærk ressource i forbindelse med kvalitetssikring - både løbende hen over året, samt ved årsafslutninger. Det bliver ligeledes dit ansvar, at vores bogføringsprincipper lever op til gældende lovgivning og regnskabspraksis. Sparring og faglig udvikling af teamledere og kollegaer bliver også en del af hverdagen, hvorfor det er vigtigt, at du har nemt ved at kommunikere med mange mennesker. Det er vigtigt, at du er bevidst om dine styrker regnskabsmæssigt, så du får stillet de nødvendige krav, der sikrer præcision og kvalitet i arbejdet.

 

Vi søger dig med interesse for regnskab

Som vores nye interne revisor, vil du komme til at have ansvar for følgende opgaver:

 • Kvalitetssikring og kontrol af årsregnskaber
 • Opfølgning og videreformidling af love og regler internt
 • Faglig sparring og udvikling af kolleger og teamledere
 • Udvikling og optimering af arbejdsmetoder
 • Afvikling af interne kurser
 • Back up og diverse ad hoc opgaver

 

Det rette match til stillingen

Du arbejder i dag som fx revisor eller controller. Du sætter en ære i kvalitet til rette tid, og dit serviceniveau overfor interne og eksterne samarbejdspartnere er højt. Du har en bred praktisk erfaring med controller opgaver fra en mindre eller mellemstor virksomhed.

 

Vi har høje forventninger til dig

Du er en yderst struktureret og systematisk person, der brænder for at udføre et kvalitetsarbejde. Du kan arbejde selvstændigt og prioriterer dine opgaver. Du tager ansvar og er løsningsorienteret, samt har en stærk analytisk tilgang. Du er tydelig i din kommunikation og du formår at få dit budskab ud. Du er udadvendt af natur og trives med en stor kontaktflade. Du sætter en ære i at fuldføre opgaver indenfor fastlagte deadlines.

 

Den rigtige kandidat har disse kvalifikationer:

 • Du er revisoruddannet - og du har mindst 3-5 års erfaring i bagagen
 • Du er fortrolig med, eller gerne superbruger af Excel (Microsoft Office Pakken)
 • Du har erfaring med Navision
 • Du trives i et til tider hektisk miljø, og kan holde mange bolde i luften samtidige
 • Du har gode samarbejdsevner og bidrager fagligt såvel som socialt i et team

 

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder

Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 500 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

Vores virksomhedsstørrelse gør, at dine karrieremuligheder er store. Du har mulighed for at dygtiggøre dig indenfor alle områder i detailleddet - et specifikt vare- og fagområde, som specialist i baglandet eller som leder.

 

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt - dog senest d. 17. oktober 2018.

Du kan kontakte afdelingschef Ella Jørgensen 41 99 38 26, hvis du ønsker at høre mere om jobbet.

Ansøgningsfrist: 17-10-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Herning
Kontaktperson:
Ella Jørgensen
Telefon: +45 41993826
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa koncernen omsætter for ca. 18,6 milliarder om året og beskæftiger ca. 14.500 ansatte.

Koncernen har tre forretningsområder; detail, grossist og foodservice. Indenfor detail er der profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-køb. Dagrofa Logistik er vores grossistforretning og er Danmarks største. Foodservice Danmark sælger fødevarer til kantiner, kiosker, cafeer og hoteller og er førende på markedet.