Er du vores nye slagtersvend i SPAR Jyderup?

SPAR søger en kompetent og engageret slagtersvend, der vil bidrage til, at vores lokale kunder oplever kompetent rådgivning og madvarer af god kvalitet. For dig, er dét at arbejde med fødevarer vigtigt, og du har en stor portion faglig stolthed med i rygsækken. Du skal være med til at udvikle vores slagterafdeling og tilbyde vores kunder de bedste varer.

I SPAR er vi lokale helte. Det vil sige, at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. SPAR er det lokale indkøbssted og det betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem. Hos os er service en del af vores natur, og det kan vores kunder mærke.

Kvalitetsbevidst slagtersvend med fokus på lokalsamfundet:

Du er udlært slagter – og gerne med erfaring inden for både slagter og delikatesse. Du deltager i den daglige produktion, hvorfor du har en stærk faglighed og er kvalitetsbevidst, kan overholde koncepter/retningslinjer og sætter høje standarder for hygiejne.

Som person er du målrettet, nytænkende og fuld af gennemslagskraft og gå-på-mod. Du er udadvendt, kundeorienteret og serviceminded og kan bevare overblikket til at arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag. Vigtigst er, at du brænder for at give vores kunder god rådgivning og gode indkøbsoplevelser.

Du vil være en del af et fælles team i slagter og delikatesseafdelingen. Dine arbejdsdag vil indeholde arbejde i delikatessen så vel som i slagterafdelingen. Du vil få massere af muligheder for at være kreativ og nytænkende på tværs af de to afdelinger.

SPAR som arbejdsplads

Hos os får du et spændende og varieret job i en virksomhed med fokus på udvikling. Du får indflydelse på din egen arbejdssituation og udvikling - blandt andet gennem vores interne uddannelsesprogrammer.

Vi har åbent, når kunderne har brug for at kunne handle, hvorfor du skal påregne at arbejde hver anden lørdag, som en del af din faste vagtplan - til gengæld har du fast fri en hverdag.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne, hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte slagtermester, Johnny, på tlf. 59 25 80 85 eller købmand, Kent, på tlf. 59 25 80 90 eller mail. på 0376400@spar.dk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Jyderup
Kontaktperson:
Kent Wagner Daugaard
Mobil: +45 59258090
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
KøbmandsHuset rummer ca. 550 butikker fordelt på SPAR, Min Købmand og Let-Køb, som tilsammen udgør Danmarks største samling af selvstændige købmænd, og har en årlig omsætning på ca. kr. 10 mia. Her udnyttes det bedste fra to verdener. Lokal forankring, nærhed og dygtigt købmandskab kombineret med kapitalkædens styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift.