Projektleder

Har du erfaring med proces- og projektledelse og kan du arbejde resultatorienteret i en stor organisation? Og kunne du tænke dig en aktiv rolle med struktureret og professionel projektledelse af interne og tværgående projekter i en af Danmarks største dagligvarekoncerner?

Dagrofa Logistik søger en ambitiøs projektleder til at drive og bidrage med projektleverancer, med fokus på forbedringer på tværs.

Dagrofa Logistik er Danmarks førende salgs- og logistikselskab indenfor dagligvarebranchen. Du får en central rolle i Dagrofa Logistikudvikling, og støtter vores forretningsområder ved at sikre udvikling og eksekvering af vores prioriterede projekter.

Om jobbet

Du vil blive en del af et dynamisk og ambitiøst team, med bred tværgående viden om vores forretning. Du vil referere til Logistikudviklingschefen, og i dagligdagen drive egne projekter og støtte op om andres projekter både lokalt og tværgående.  Du vil få indsigt og eksponering på tværs i Dagrofa. Jobbet stiller krav til at du kan bevæge dig i krydsfeltet mellem management, it, processer og projekter.

Vi har terminaler i både Vejle, Ringsted og Herning som du får indsigt i, derfor er det vigtigt at du også motiveres af turene på landevejen. Det primære arbejdssted vil være enten Vejle eller Ringsted, afhængig af din bopæl, og med forventet rejseaktivitet til øvrige terminaler på 40 dage årligt.

Dine kvalifikationer og egenskaber

Vi søger en medarbejder med 3-5 års relevant erfaring inden for logistik, procesoptimering og supply chain, og som ønsker at videreudvikle sine projektledelses kompetencer. Du har en relevant uddannelsesbaggrund suppleret med en projektlederuddannelse, og naturlig flair for it på superbrugerniveau.

Du genkender dig selv i følgende:

 • Du er analytisk stærk, og har en evne til struktureret at nedbryde problemer til praktiske løsninger og omsætte viden til datastruktur.
 • Du er ihærdig og har et højt drive, er ambitiøs og motiveres af en stejl læringskurve og personlig udvikling
 • Du er udadvendt og trives godt i dynamiske omgivelser og en varieret hverdag
 • Du er overbevisende i din kommunikation, og kan klart og tydeligt kommunikere projektløsningerne til forretningen
 • Du er resultatorienteret, struktureret og har sans for detaljer
 • Du er en holdspiller der arbejder godt i teams og sætter pris på en uformel tone i et ambitiøst miljø
 • Du er it-kyndig og behersker superbrugerviden om et eller flere systemer, så du på sigt kan være med til at drive systemmæssige ændringer i tværgående samarbejde mellem forretningen og It
 • Du har en naturlig nysgerrighed og opsøger altid viden i forretningen
 • Du har erfaring med Lean og procesoptimering og kan omsætte viden til processer fordi du forstår påvirkningssammenhænge.

 

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job og en central rolle i at understøtte Dagrofa Logistik.
 • Tæt samarbejde med Dagrofa Logistiks forretningsenheder
 • En stærk platform for videre professionel udvikling og mulighed for at dygtiggøre dig
 • Faglig dialog og sparring samt åbenhed for nye ideer og input til forretningen
 • Mulighed for at bringe dig selv og din viden i spil
 • En spændende arbejdsplads med spændende opgaver og muligheder

 

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Du vil møde klare forventninger til dine løsninger og dine resultater, og din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs og kompromisløs med det du laver samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere får en god oplevelse i kontakten med dig. Vi forventer, at du kender din afdelings mål og ved, hvordan du bidrager hertil. Du får sparring og udviklende feedback undervejs, og når du skaber resultater, anerkender vi det. Når vi siger, at der forude venter ansvar og udviklingsmuligheder – så mener vi det.

I Dagrofa venter cirka 14.000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. 
Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen.

Send din ansøgning

Vi indkalder til samtale løbende og afslutter rekrutteringen når vi har den rette kandidat til jobbet. Send din motiverede ansøgning hurtigst muligt og kom i betragtning til et spændende job hos os.

For yderligere information eller spørgsmål til rollen, kan du kontakte Logistikudviklingschef, Per Bialas, på +45 72 33 16 52

Stillingen søges via linket i opslaget eller: www.dagrofa.dk og via fanen ”Søg job i Dagrofa”.

 

Ansøgningsfrist: Snarest
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Vejle eller Ringsted
Kontaktperson:
Per Bialas
Telefon: 72331652
Hjemmeside: http://www,.dagrofa.dk
Del opslaget:
Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab. Vi leverer ikke blot dagligvarer til Dagrofas egne kæder, men vi er også totalleverandør til en række kiosk- og conveniencekunder samt andre supermarkedskæder i både Danmark og på eksportmarkeder.

Vi råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

Dagrofa Logistik er en værdiskabende samarbejdspartner med mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger. Vi har strategisk placerede lagre i Vejle, Herning og Ringsted, hvor cirka 500 dedikerede medarbejdere hver dag kæmper for at levere de bedste fødevareoplevelser.