Mestersvend søges til MENY Skibby

Da vores nuværende mestersvend har fået nye udfordringer internt i kæden, søger vi en ny mestersvend til vores slagterafdeling. I MENY Skibby ønsker vi at være lokalområdets førende og foretrukne fødevaremarked, og til det har vi brug for en kompetent og engageret mestersvend.

Skibby ligger i naturskønne Nordsjælland og er centralt placeret mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk og har ca. 3.200 med indbyggere. Skibby kan nås i bil fra det meste af Nordsjælland og yderkanten af København inden for 45 min.

Du skal sammen med slagtermesteren og dine øvrige kolleger udvikle vores ferskvareområde gennem det gode håndværk i både vores slagterafdeling. Du skal kunne bidrage med en nytænkende tilgang til slagterfaget og have fokus på kvalitet, service og salg.

Vi lægger vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed – og vi forventer, at vores medarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå forrest.

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du er udlært slagter og kommer fra en lignende stilling. Som person er du pligtopfyldende, ansvarsbevidst, initiativrig, trives godt i et travlt miljø og brænder for gode råvarer og god mad.

Vi forventer desuden, at du kan genkende dig selv i nedenstående:

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende købsoplevelser. 
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag.

Vi tilbyder dig en varieret hverdag, hvor venlige kunder og hjælpsomme kollegaer er med til at sætte rammerne. Dertil naturligvis gode arbejdsforhold samt personalegoder.


Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Købmand Harly Jacobsen på tlf. 24 46 88 68.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Skibby
Kontaktperson:
Købmand Harly Jacobsen
Telefon: 24 46 88 68
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.