Danmarks dygtigste ostemedarbejder søges til spændende nyåbning i MENY Nordhavn

Til november åbner MENY en ny topmoderne butik i Nordhavn i den historiske bygning, Riffelsyndikatet. Butikken skal være det førende fødevaremekka, som altid er først med de nyeste fødevaretrends. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde med et fantastisk sortiment inden for alle kategorier - lige fra lækre kolonialvarer og overdådige vine til et spændende udvalg i oste, fisk og kød samt frugt & grønt. Butikken skal i samarbejde med spændende shop-in-shop aktører give kunderne en fødevareoplevelse ud over det sædvanlige

Københavns Nordhavn er placeret mellem Hellerup og Langelinje – nabo til Østerbro og tæt på centrum og kommende metro. Århusgadekvarteret, hvor MENY åbner, er et område i rivende udvikling med eksklusive boliger og erhverv.

Til denne spændende opgave søger vi Danmarks dygtigste ostemand – er det dig? 

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Vores MENY – dine arbejdsopgaver er mangeartet

Du skal blandt andet:

  • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening 
  • Kontinuerligt optimere og udvikle området
  • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed


Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Fagligt er du stærk. Du har erfaring fra dagligvarebranchen, og du kan opretholde et fagligt højt niveau sammen med dine kolleger. Du brænder for salg og har særligt erfaring med det personlige salg. Du er initiativrig og byder gerne ind med nye idéer og løsninger, samtidig med at du har styr på rytmer og rutiner. I øvrigt kan du genkende dig selv i nedenstående.

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende indkøbsoplevelser. 
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag

Her får du en fantastisk mulighed for at være med helt fra start – at være med til at udvikle og drive MENYs nye fødevaremekka. Du får et spændende og varieret job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du er tæt på beslutningerne, og hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.  For den rette kandidat er der gode udviklingsmuligheder gennem vores interne uddannelses- og karriereprogrammer samt en attraktiv løn.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte Købmand Mikael Kristiansen på tlf. 22 55 93 52.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Nordhavn
Kontaktperson:
Købmand Mikael Kristiansen
Telefon: 22 55 93 52
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.