Salgsassistent til Frugt & Grønt søges til MENY Søborg

Er du personen, som altid sikrer super kvalitet, friske varer samt et spændende og varieret sortiment af frugt og grøntsager – og udfordres du af at tænke vækst og nytænkning? Så er det måske dig, som sammen med lederen og resten af butikken sikrer, at frugt- og grøntafdlingen fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder, hver dag...

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Ansvarsopgaver:

  • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- og grøntafdeling med kvalitet i absolut særklasse
  • Servicere og inspirere vores kunder og skabe indkøbsoplevelser i topklasse
  • Varebestilling, kvalitetssikring og prisstyring
  • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger, skåret og pakket frugt, smagsprøver mm.


Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning og inspiration til kunderne. Som person har du sans for detaljen og kan lave inspirerende udstillinger med indgående kendskab til sæsoner og en evne til at samarbejde og inspirere kunderne på tværs af afdelingerne. Det er vigtigt, at du brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem. Du har erfaring inden for området, et stort produktkendskab og er gerne uddannet inden for detail. Salg og service kan du til fingerspidserne, og tænker altid kunder og salg i din måde at arbejde på.

Du får et spændende og varieret job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du er tæt på beslutningerne, og hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.  For den rette kandidat er der gode udviklingsmuligheder gennem vores interne uddannelses- og karriereprogrammer.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte Henrik Reiersen på tlf. 39 56 04 85

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Søborg
Kontaktperson:
Henrik Reiersen
Mobil: 39 56 04 85
Hjemmeside: http://www.meny.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.