Butikschef til MENY Præstø

I MENY, Præstø, vil vi være byens førende fødevaremarked, og til det har vi brug for en målrettet, dygtig og engageret butikschef, der kan bidrage til butikkens fortsatte udvikling og som samtidig kan være en stærk sparringspartner for købmanden. Meny Præstø ligger smukt i naturskønne omgivelser kun en lille time fra København, Roskilde eller Slagelse. Butikken er totalmodeniserat i 2018 og byder velkommen i såvel stor åben slagter- og delikatesseafdeling som i vores store velassoteret vinafdeling. Som butikschef er du, sammen med købmanden, omdrejningspunktet for både kunder og medarbejdere. Vi forventer derfor at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft – og så er du stærk på drift, salgsplanlægning og i kundemødet

Du får stor frihed i dit daglige arbejde, og derfor er du ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på pris, sortiment og kvalitet.

Vi deler din madglæde og søger din passion. Vi har brug for en butikschef, der kan fastholde et konstant og kompromisløst fokus på salg, vækst og gøre kundemødet bedre hver dag. Det kræver godt lederskab, faglig dygtighed og benhårdt arbejde at drive et MENY fødevaremarked, som fortsat skal vækste. Du skal tænke nyt hver dag, og du skal involvere og motivere medarbejderne, så vi sammen skaber sublime kundeoplevelser.

Vores MENY – dit ansvar.  Du får medansvar for salg og indtjening i butikken. Ligesom du skal lede og udvikle medarbejderne. Du skal være med til at sikre, at vi lever op til MENY konceptet, og vores medarbejdere er MADarbejdere. Kundemødet er essentielt, og i Præstø er kunden altid i fokus. For dig er salgsklar butik en selvfølge og fokus er på at skabe fremtiden. Du leverer gode resultater, både på top- og bundlinje.

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde. Du er udlært i detailhandlen og har erfaring fra lignende stilling, og gerne flere års erfaring med ledelse. Ligesom du kan dokumentere gode salgsresultater. Som person er du pligtopfyldende, ansvarsbevidst, initiativrig, brænder for gode råvarer og elsker mad. Og, så vil du gøre en forskel for vores kunder, hver dag.

Vi går efter de stærkeste kandidater.  I MENY skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst! Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling. Du skal være med til at udvikle butikken gennem de innovative tiltag, vi i fællesskab skaber. Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Ansøgningsfrist: løbende
Tiltrædelse: 01-12-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Meny Præstø
Kontaktperson:
Købmand Kenneth Nielsen
Telefon: 41 72 94 70
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.