Souschef til MENY Dragør

MENY i Dragør er byens fødevaremarked og for at fastholde denne rolle, har vi brug for en kvalitetsbevist og engageret souschef, der skal være med til at sikre super kvalitet og en butik, der fremstår indbydende og salgsklar til enhver tid. Du vil være en del af ledergruppen og stedfortræder ved købmændenes fravær. Hos os sætter vi kundebetjening i højsædet og forventer, at du er en god repræsentant for vores koncepter.

Vi holder af mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad

I MENY er vi passionerede. Vi er til for madelskere, og vi ved, at det kræver friske varer og ny inspirationen på menuen – hver dag. Vores personale er faguddannet, og vores medarbejdere er ikke blot medarbejdere, de er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere.

Ansvarsområder:

  • Varebestilling og prisstyring
  • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
  • Vareopfyldning
  • Stedfortræder for købmændene og tilhørende ledelsesansvar
  • Ansvarlig for butikkens salg, svind og indtjening
  • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Serviceminded og engageret MADarbejder

Du sætter kunderne først og er med din salgsorientering i stand til at yde kompetent vejledning - din dag har været god, når kunderne går fra butikken med en god oplevelse. Som person er du kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, ligesom du kan bevare overblikket i en travl og foranderlig hverdag. Vi forventer, at du har erfaring fra branchen, og du er gerne uddannet indenfor detail, hvor du er stærk på kolonial og har en god basisviden om vin. Har du ledelseserfaring er det en fordel, men det vigtigste er din tilgang til opgaven og din evne til at motivere og gå forrest.

Som en del af ledergruppen, skal du være klar på at blive ansat på jobløn med fuld arbejdsweekend hver 3. weekend.

Vi går ultimativt efter de stærkeste kandidater – også her er vi kompromisløse

I MENY skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst! Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling. Du skal være med til at udvikle vores butik gennem de innovative tiltag, som vi i fællesskab skaber.

Synes du ovenstående lyder spændende, så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte købmand, Thomas Andersen, på mail: thomas.andersen@meny.dk. Thomas vil besvare alle henvendelse fra d. 17/10. 

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Dragør
Kontaktperson:
Thomas Andersen
Hjemmeside: http://www.meny.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.