Slagtermester søges til MENY Allerød

I MENY Allerød vil vi være områdets førende fødevaremarked, og til det har vi brug for en kompetent og engageret slagtermester – er det dig?

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Du bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles.

Ansvarsområder:

  • Salg og indtjening i slagter og delikatesse
  • Lede og udvikle afdelingen og dine MADarbejdere
  • Medvirke til at sikre butikkens høje serviceniveau og til at skabe kundeoplevelser i særklasse
  • Sikre 100%  gennemførsel af vores stærke koncepter og faste rutiner


Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Fagligt er du stærk. Du har erfaring fra dagligvarebranchen som slagtermester, produktionsleder el. lign. og du kan drive og opretholde et fagligt højt niveau sammen med dine medarbejdere. Du brænder for salg og har særligt erfaring med det personlige salg. Du er initiativrig og handlekraftig, og din gennemslagskraft sikrer dig de ønskede resultater internt og i relation til kunder og lokale aktiviteter. I øvrigt kan du genkende dig selv i nedenstående.

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende indkøbsoplevelser. 
  • Du kan planlægge og gå forrest i den daglige drift
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag

I MENY får du et spændende og varieret job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du er tæt på beslutningerne, og hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.  For den rette kandidat er der gode udviklingsmuligheder gennem vores interne uddannelses- og karriereprogrammer.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte Købmand Brian Mortensen på tlf. 31 72 27 97 eller mail brian.mortensen@meny.dk

Synes du ovenstående lyder interessant så send en ansøgning via linket her på siden. Vi gør opmærksom på at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige til jobbet.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Allerød
Kontaktperson:
Købmand Brian Mortensen
Mobil: +45 31 72 27 97
Hjemmeside: http://www.meny.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.