MENY Ballerup søger frugt- og grøntchef

I MENY Ballerup søger vi en kvalitetsbevidst frugt- og grøntchef, der altid sikrer friske varer, inspirerende udstillinger samt et spændende sortiment til vores kunder. Butikken åbnede for et år siden som MENY, og med dét er kommet områdets flotteste frugt- og grøntafdeling samt et topmoderne supermarked, der oser af madglæde, faglig kompetence, begejstring og inspiration. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen, samtidig med at du bliver en del af butikkens ledergruppe.

Kan du løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau, og sikre din position som markedets bedste grønthandler? 

I MENY Ballerup er vi passionerede…

Vi holder af mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad.

Vi lægger vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed – du skal brænde for dit fag og have stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå forrest. 

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde og solid opbakning fra butikkens ledelse, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Til gengæld vil du få mulighed for at arbejde i en afdeling hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for at sikre vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse. Det er derfor, at MADarbejdere arbejder hos os – og ikke noget andet sted.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og ansvaret stort

Du har blandt andet ansvar for at følgende opgaver løses

  • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- og grøntafdeling
  • Ansvarlig for afdelingens salg, svind og indtjening
  • Varebestilling og prisstyring
  • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
  • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
  • Ledelse og motivation af afdelingens medarbejdere, der alle har et højt fagligt niveau

Du er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning og inspiration til kunderne. Som person har du sans for detaljen og kan lave inspirerende udstillinger. Det er vigtigt, at du brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem. Du har erfaring indenfor området, et stort produktkendskab og er gerne uddannet indenfor detail.

Du har erfaring med salg og ledelse, og formår at udvikle, inspirere og motivere dine medarbejdere. Salg og service kan du til fingerspidserne, og tænker altid kunder og salg i din måde at arbejde på.

Vi går efter de stærkeste kandidater 

I MENY Ballerup skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe fantastiske resultater! Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad kan være med til at præge din egen arbejdssituation, der er rigtig gode muligheder for karriere, udvikling og uddannelse og der er sjældent langt fra beslutning til handling.

Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Købmand Tim Velic på tlf. 22 62 21 59 eller mail tim.velic@meny.dk.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: 1. nov. eller efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Ballerup
Kontaktperson:
Købmand Tim Velic
Telefon: 22 62 21 59
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.