Vi søger en slagtermester til MENY Charlottenlund

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi har brug for en kreativ og engageret slagtermester til at fastholde og forstærke positionen. Ka' du give dansk dry-aged kød tørt på og ka' du partere en frilandsgris? Hos os kan du udfolde dit håndværk og leverer madoplevelser og inspiration til vores kunder. Samtidig bliver du leder for et hold af engagerede madarbejdere.

Fra medarbejder til MADarbejder i MENY

Vil du have bedre råvarer mellem hænderne, mere tid til at kæle for dem og større indflydelse på din arbejdsdag? Vil du have flere muligheder for at prøve nyt, tænke selv, tale med kunderne og tale med andre madarbejdere der ved hvad de snakker om? Vil du have – og tage ansvaret for væksten, ressourcerne og indtjeningen i din afdeling? Og vil du have en masse madarbejdere der er passioneret omkring mad og deres håndværk? Så er jobbet noget for dig.

Vi deler din madglæde og søger din passion

Vil du have ordenlige arbejdsforhold, større respekt for dit håndværk, mere rum til at udfolde din faglighed og bedre plads til din passion?
I MENY ved vi, at kompromisløs kvalitet tager tid og deler din passion for store smagsoplevelser. Hvorfor? Fordi vi er hele Danmarks fødevaremarked, fordi vores kunder forventer det, og fordi du fortjener det. 

Vores MENY – dine ansvarsområder:

Du får ansvaret for 

  • Salg og indtjening i ferskvareområdet
  • At lede og udvikle afdelingen og madarbejderne
  • Produktion og tilberedning af varer i hele ferskvareområdet
  • Tilberedning af måltidskoncepter sortimentet
  • At sikre vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed.

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du er udlært slagter og kommer fra en lignende stilling som slagtermester, gerne med flere års erfaring. Optimalt har du ledererfaring med i rygsækken, men det er ikke et krav, bare du er villig til at lære. Som person er du pligtopfyldende, ansvarsbevidst, initiativrig, brænder for gode råvarer og elsker mad. I øvrigt kan du genkende dig selv i nedenstående.

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende købsoplevelser 
  • Du kan planlægge og gå forrest i den daglige drift
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag
  • Du glæder dig til at komme i gang

Vi går efter de stærkeste kandidater 

I MENY skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst! Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling. Du skal være med til at udvikle vores ferskvareafdeling gennem de innovative tiltag, vi i fællesskab skaber. Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Ansøgningsfrist: 25-10-2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Charlottenlund (Jægersborg Alle 4)
Kontaktperson:
Morten Olsen
Mobil: 51787319
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.