Slagtersvend til MENY Frederikssund

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi har brug for en kreativ og engageret slagtersvend til at fastholde og forstærke positionen. Ka' du give dansk dry-aged kød tørt på og ka' du forskære en frilandsgris? Hos os kan du udfolde dit håndværk og levere madoplevelser og inspiration til vores kunder.

Fra medarbejder til MADarbejder i MENY

Vil du have bedre råvarer mellem hænderne, mere tid til at kæle for dem og større indflydelse på din arbejdsdag? Vil du have flere muligheder for at prøve nyt, tænke selv, tale med kunderne og tale med andre madarbejdere der ved hvad de snakker om? Vil du tage medansvar for væksten og indtjeningen i din afdeling? Og vil du have en masse kollegaer der er passioneret omkring mad og ka' deres håndværk? Så er jobbet noget for dig.

Vi deler din madglæde og søger din passion

Vil du have ordentlige arbejdsforhold, større respekt for dit håndværk, mere rum til at udfolde din faglighed og bedre plads til din passion?
I MENY ved vi, at kompromisløs kvalitet tager tid og deler din passion for store smagsoplevelser. Hvorfor? Fordi vi er hele Danmarks fødevaremarked, fordi vores kunder forventer det, og fordi du fortjener det. 

Vores MENY – dine arbejdsopgaver er mangeartet

Du skal blandt andet:

  • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening 
  • Kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
  • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
  • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du er udlært slagter - gerne med flere års erfaring, men det er ikke et krav. Som person er du pligtopfyldende, ansvarsbevidst, initiativrig, brænder for gode råvarer og elsker mad. I øvrigt kan du genkende dig selv i nedenstående:

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem en god vejledning og skabe gode og inspirerende købsoplevelser. 
  • Du kan planlægge og gå forrest i den daglige drift
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag
  • Du glæder dig til at komme i gang

Vi går efter de stærkeste kandidater 

I MENY skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst. Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling. Du skal være med til at udvikle vores delikatesseafdeling, igennem de innovative tiltag, vi i fællesskab skaber.

Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Frederikssund
Kontaktperson:
Slagtermester David Nielsen
Mobil: 40243321
Hjemmeside: http://www.meny.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.