MENY Nærum søger en serviceminded salgsassistentelev til Kolonialen

Du står overfor et afgørende uddannelsesvalg. Du ved, at din første arbejdsplads får afgørende betydning for din videre karriere. Du er ambitiøs og målrettet. Du tænker retail og fødevarer. Du er udadvendt og tør møde kunderne tæt på. Du vil lære at drive butik, og du vil lære af de bedste. Det skal give mening – og du vil gøre en forskel! 

Vi har flere hyldemeter

I Dagrofa har vi spændende muligheder i vores kæder: MENY, SPAR og Min Købmand. I Danmarks nye fødevaremarked MENY bliver du en del af MADarbejder-holdet og kommer til at arbejde sammen med vores faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinspecialister og grønthandlere. I MENY elsker vi at lave mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad. Vi er stolte håndværkere, og vi har i 2017 præsteret at vinde "Årets Læreplads" i et felt bestående af 291 andre indstillede virksomheder.

Den rette hylde i Dagrofa

Som salgsassistentelev i MENY Nærum er du med til at præge butikken i en spændende retning og du skal derfor være lige så glad for MADoplevelser, som resten af vores hold.  Du vil samtidig få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor din arbejdsdag vil være præget af, at du har din daglige gang i flere af butikkens afdelinger.  Som salgsassistentelev får du ansvar fra første dag, og vi forventer, at du sammen med dine dygtige kollegaer udvikler din afdeling, så den hver dag står salgsklar og indbydende for kunderne. 

Dine arbejdsopgaver er

  • Kundebetjening
  • Vareopfyldning
  • Opbygning af inspirerende udstillinger
  • Varebestilling og prisstyring
  • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Hvad skal der til?

For at starte på uddannelsen skal du have:

  • Færdiggjort en HG2, GF2 eller en HHX/HTX/HF/STX suppleret med et 5-10-ugers suppleringsforløb fra handelsskolen.
  • Lyst til at arbejde i butik og have daglig kundekontakt.
  • Mod på en hverdag med fuld fart på og mange udfordringer.

En uddannelse af høj kvalitet

Uddannelsen som salgsassistentelev tager 2 år, hvor du veksler mellem skolen og butikken. Skoleopholdene foregår i Randers, hvor vi samler alle vores salgsassistentelever fra hele Dagrofa koncernen. Du er i skole 9 gange i løbet af din elevtid og resten af tiden er du i butikken, hvor du udvider og udvikler den viden, du får på skolen. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Find din rette hylde i Dagrofa og send os en ansøgning i dag.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte købmand, Calle Iversen, på tlf. 45585900

 eller på email calle.iversen@meny.dk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Nærum
Kontaktperson:
Købmand Calle Iversen
Telefon: 25289902
Hjemmeside: http://www.dagrofa.dk
Del opslaget:
MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd.

MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment – både til hverdag og fest – og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme.

Kæden har 120 butikker i Danmark, heraf 10 særlige MENY Gourmet-butikker, og beskæftiger godt 5.500 madarbejdere.